Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Guiera (1601062) - Jersey Devil (1337392) » 428340001: T40/J1/V

Liga 428340001 Información oficial sobre el partido 428340001 en Hattrick

18.05.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 1 / V.79 (5592)

Guiera Alineación oficial del equipo 'Guiera' en el partido 2 - 0 Jersey Devil Alineación oficial del equipo 'Jersey Devil' en el partido
Nemanja Uginović (33') 1 - 0
Marek Rotor (83') 2 - 0
Guiera Alineación oficial del equipo 'Guiera' en el partido 2 - 0 Jersey Devil Alineación oficial del equipo 'Jersey Devil' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Guiera Alineación oficial del equipo 'Guiera' en el partido 3 - 0 Jersey Devil Alineación oficial del equipo 'Jersey Devil' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guiera

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Guiera va ser Nemanja Uginović.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83, Guiera va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Marek Rotor, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Luka Knežević va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Guiera se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 es va veure una gran oportunitat per a Guiera per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Normando Poblete, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Tinu Thomet, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Nemanja Uginović va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luka Knežević.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): Després de 89 minuts jugats, Marek Rotor es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Jens Payot.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Elvis Lantink no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Jersey Devil

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 28, quan en Alain Brouard va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Jersey va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Axel Rochet, però el porter rival va fer una gran aturada.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Cristóbal Castellet no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 301 Minuto 87 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Phan Tùng Hưng que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.