Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Palleirans (988959) - Revertidos (488718) » 428335439: T40/J7/IV

Liga 428335439 Información oficial sobre el partido 428335439 en Hattrick

29.06.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 7 / IV.61 (3484)

Racing León Alineación oficial del equipo 'Racing León' en el partido 0 - 0 Pambolisucre Alineación oficial del equipo 'Pambolisucre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing León Alineación oficial del equipo 'Racing León' en el partido 1 - 0 Pambolisucre Alineación oficial del equipo 'Pambolisucre' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing León

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Rafael Villafuentes del Racing ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 206 Minuto 30 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 30, tothom va saber perquè en Rafael Villafuentes era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 27 (Tirita): Al minut 27 de partit, el jugador Pablo Rivas Pérez de Racing es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 61 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Pablo Rivas Pérez, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Pambolisucre

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Pambolisucre, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Eloy Vergara va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Pambolisucre, l'equip va recuperar la pilota al minut 32 i va contraatacar. En Arnaut Goikoetxea va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Pambolisucre van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Arnaut Goikoetxea va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Pambolisucre van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 83, però Thor Espelid va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Otcan Şaşmaz, en lloc de córrer, relliscava.