Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

realmadridc.ff (1586373) - Silver Cádiz FC (1372906) » 428334966: T40/J14/IV

Liga 428334966 Información oficial sobre el partido 428334966 en Hattrick

17.08.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 14 / IV.52 (3475)

ascancelas Alineación oficial del equipo 'ascancelas' en el partido 1 - 1 Silver Cádiz FC Alineación oficial del equipo 'Silver Cádiz FC' en el partido
Marzio Rubelli (4') 1 - 0
1 - 1 Paco Illescas (13')
ascancelas Alineación oficial del equipo 'ascancelas' en el partido 1 - 1 Silver Cádiz FC Alineación oficial del equipo 'Silver Cádiz FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ascancelas Alineación oficial del equipo 'ascancelas' en el partido 4 - 0 Silver Cádiz FC Alineación oficial del equipo 'Silver Cádiz FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ascancelas

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Marzio Rubelli va donar a ascancelas un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Dmitry Ovod una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 12, però una magnífica aturada de Alfonso Aguado va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 220 Minuto 19 (Ocasión de falta): Amb 19 minuts disputats, Víctor Molleda gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Alfonso Aguado va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Divapati Lal! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): En Dmitry Ovod va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Silver Cádiz FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 13 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Silver va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Paco Illescas va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): Javier Jimeno va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Silver que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Silver la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 243 Minuto 57 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Silver van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Pep Guilabert va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 273 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Agustín Meneses va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Carlos Jato, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 20 (Lesión leve): En Agustín Meneses ocupà el lloc d'en Fermí Balart al 20 minuts, dos minuts després que el jugador de Silver quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.