Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Estrela Vermelha (1579392) - real benja (1420984) » 428334316: T40/J7/IV

Liga 428334316 Información oficial sobre el partido 428334316 en Hattrick

29.06.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 7 / IV.41 (3464)

FC Estrela Vermelha Alineación oficial del equipo 'FC Estrela Vermelha' en el partido 4 - 0 real benja Alineación oficial del equipo 'real benja' en el partido
Rune Larsson (9') 1 - 0
Marín Pérez (31') 2 - 0
Fernando Giménez Soller (86') 3 - 0
Raúl Yáñez (88') 4 - 0
FC Estrela Vermelha Alineación oficial del equipo 'FC Estrela Vermelha' en el partido 4 - 0 real benja Alineación oficial del equipo 'real benja' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
FC Estrela Vermelha Alineación oficial del equipo 'FC Estrela Vermelha' en el partido 7 - 0 real benja Alineación oficial del equipo 'real benja' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Estrela Vermelha

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Estrela va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 9 Rune Larsson va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del benja. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Marín Pérez la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Estrela es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 31.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Estrela va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Fernando Giménez Soller des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Estrela pel centre va donar un gran resultat: el gol de Raúl Yáñez va posar el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Martín López Medrano al minut 23 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Illias Van Rechem va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Samuel Maura va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 288 Minuto 82 (Ocasión evento especial): El Estrela va estar a prop de tenir una bona oportunitat de xutar de llarga distància, però la intensa pressió dels defensors van aconseguir que al final perdessin la pilota sense poder arribar a xutar.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 76 (Lesión): Samuel Maura va sortir coix del terreny de joc, substituït per David Morer. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

real benja

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del benja sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Brian Mittwoch, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 89 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Benjamin Garcia.
  • 513 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Benjamin Garcia es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.