Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

crakzs (796986) - Lastanosa Team (1368292) » 428333026: T40/J6/IV

Liga 428333026 Información oficial sobre el partido 428333026 en Hattrick

22.06.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 6 / IV.18 (3441)

ATLETICO MEDIADORO Alineación oficial del equipo 'ATLETICO MEDIADORO' en el partido 0 - 0 BARNALONA Alineación oficial del equipo 'BARNALONA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ATLETICO MEDIADORO Alineación oficial del equipo 'ATLETICO MEDIADORO' en el partido 2 - 0 BARNALONA Alineación oficial del equipo 'BARNALONA' en el partido
Tiene mala suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATLETICO MEDIADORO

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, José Antonio Donlebrún va estar a punt d'avançar els locals al minut 30 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 207 Minuto 33 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Steeve Le Boulch va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): MEDIADORO va estar a punt de posar-se per davant al minut 69 però Cefa Özhakan va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 84 (Ocasión de falta): En Cefa Özhakan es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 35 (Lesión): Nicholas Gandola no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Hjalte Lunde.
  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): MEDIADORO va fer una substitució al minut 77. David Lesmes va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company José Guirado.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 12 (Evento clima: sol, OK técnico): En José Antonio Donlebrún va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

BARNALONA

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de BARNALONA va anar a parar a la dreta de l'atac on en Enrico Fafara, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Delfí Albert va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de BARNALONA que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 286 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 86, un contraatac del BARNALONA no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Enrico Fafara perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sebastian Baumann.