Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The FabTreeHab (1415247) - Blaretengs CF (772792) » 428332898: T40/J3/IV

Liga 428332898 Información oficial sobre el partido 428332898 en Hattrick

01.06.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 3 / IV.16 (3439)

The FabTreeHab Alineación oficial del equipo 'The FabTreeHab' en el partido 2 - 1 Storm Boys Alineación oficial del equipo 'Storm Boys' en el partido
0 - 1 Dé Markus (57')
Jesús Senis (61') 1 - 1
Volkert Altenburger (63') 2 - 1
The FabTreeHab Alineación oficial del equipo 'The FabTreeHab' en el partido 2 - 1 Storm Boys Alineación oficial del equipo 'Storm Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The FabTreeHab Alineación oficial del equipo 'The FabTreeHab' en el partido 3 - 0 Storm Boys Alineación oficial del equipo 'Storm Boys' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The FabTreeHab

Goles Goles

  • 112 Minuto 61 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Jesús Senis va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 61.
  • 121 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Volkert Altenburger ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, FabTreeHab es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): FabTreeHab va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Volkert Altenburger en un 1 contra 1 amb el porter Konstantin Grif, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Simone Consolo! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Arturo Viladráu va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en José Francisco Galdós va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En José Francisco Galdós del FabTreeHab ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Konstantin Grif al minut 73 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan José Francisco Galdós va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sigismundo Gorocín de FabTreeHab es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.

Storm Boys

Goles Goles

  • 140 Minuto 57 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Storm el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Dé Markus va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 12 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Radostin Yonchev, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Storm van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Oriol Martínez va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eddo Strijmeers de Storm va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.