Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tropikal Fruit (121094) - Rayo Lavapies (1337552) » 428332413: T40/J7/IV

Liga 428332413 Información oficial sobre el partido 428332413 en Hattrick

29.06.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 7 / IV.7 (3430)

Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido 2 - 1 Rayo Lavapies Alineación oficial del equipo 'Rayo Lavapies' en el partido
0 - 1 Ernesto Castellbell (32')
Fernando Valsera (54') 1 - 1
Norbert Corominas (83') 2 - 1
Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido 2 - 1 Rayo Lavapies Alineación oficial del equipo 'Rayo Lavapies' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido 5 - 1 Rayo Lavapies Alineación oficial del equipo 'Rayo Lavapies' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tropikal Fruit

Goles Goles

  • 109 Minuto 32 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Karamfil Bozhinov se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Ernesto Castellbell que va anotar el 0 - 1 per a Lavapies sense cap impediment.
  • 113 Minuto 54 (Gol por la derecha): Al minut 54, Tropikal aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Fernando Valsera va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 106 Minuto 83 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 83 minuts, Norbert Corominas va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4, Cris Valmayor arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Tropikal va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 17 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Alcher Lapuente Mínguez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Humbert Serras quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Tropikal va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Norbert Corominas va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Antonio Ghislanzoni.

Rayo Lavapies

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, el Lavapies va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Benito Gaona s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 215 Minuto 56 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Alejandro Bravo Roldán quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59, un refús desafortunat de Edward Stefansson, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Miguel Conrado no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.