Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ToKaPeLoTaS (1371137) - TerraCHá Warriors (1458915) » 428332316: T40/J10/IV

Liga 428332316 Información oficial sobre el partido 428332316 en Hattrick

20.07.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 10 / IV.5 (3428)

Prosikitos C.F. Alineación oficial del equipo 'Prosikitos C.F.' en el partido 1 - 3 BOMBARDEIROS Alineación oficial del equipo 'BOMBARDEIROS' en el partido
0 - 1 Pietro Balsamo (2')
0 - 2 Mohd Fareed Alias (25')
0 - 3 Victor Moisés Bolívar (27')
Eustasio Bermejo (78') 1 - 3
Prosikitos C.F. Alineación oficial del equipo 'Prosikitos C.F.' en el partido 1 - 3 BOMBARDEIROS Alineación oficial del equipo 'BOMBARDEIROS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Prosikitos C.F. Alineación oficial del equipo 'Prosikitos C.F.' en el partido 1 - 3 BOMBARDEIROS Alineación oficial del equipo 'BOMBARDEIROS' en el partido
Tiene un resultado normal 1.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,2 % 0,8 % 88,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Prosikitos C.F.

Goles Goles

  • 104 Minuto 78 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Eustasio Bermejo va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Prosikitos: 1 a 3 al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Prosikitos va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 26 que Gilberto Rangel no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 29 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Joan Miarnau, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 203 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): En Eustasio Bermejo de Prosikitos va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Biel Obrador.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): En Jesús Velaostegui ocupà el lloc d'en Arnau González-Alegre al 72 minuts, dos minuts després que el jugador de Prosikitos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 32 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Ulrich Bornkessel no li va importar gens ni mica.
  • 306 Minuto 54 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Javier Búrdalo maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

BOMBARDEIROS

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Pietro Balsamo que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a BOMBARDEIROS.
  • 184 Minuto 25 (Gol de penalti): Al minut 25 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de BOMBARDEIROS, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Mohd Fareed Alias va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 143 Minuto 27 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de BOMBARDEIROS eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 27, Victor Moisés Bolívar va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28 Eduardo Manuel Arranz va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Pietro Balsamo, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50, el BOMBARDEIROS va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Luís Américo Varela s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Hector Pita, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 67 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. BOMBARDEIROS va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rieks Klinkenberg de BOMBARDEIROS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 35 (Lesión): Ryu Saucedo va sortir coix del terreny de joc, substituït per Czesław Muzalewski. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.