Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JaRiGoLFoS (797784) - Las Viejas Glorias FTV (119448) » 428331698: T40/J10/III

Liga 428331698 Información oficial sobre el partido 428331698 en Hattrick

20.07.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 10 / III.10 (3417)

DEMONIC TUTORS Alineación oficial del equipo 'DEMONIC TUTORS' en el partido 2 - 2 real indalo Alineación oficial del equipo 'real indalo' en el partido
Alfredo Goosens (12') 1 - 0
1 - 1 Josef Chmelař (28')
Víctor Curbet (40') 2 - 1
2 - 2 Virgilio Generes (49')
DEMONIC TUTORS Alineación oficial del equipo 'DEMONIC TUTORS' en el partido 2 - 2 real indalo Alineación oficial del equipo 'real indalo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DEMONIC TUTORS Alineación oficial del equipo 'DEMONIC TUTORS' en el partido 2 - 0 real indalo Alineación oficial del equipo 'real indalo' en el partido
Tiene un resultado normal 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DEMONIC TUTORS

Goles Goles

  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 12 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de DEMONIC. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Alfredo Goosens xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 els aficionats van embogir quan en Víctor Curbet va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de DEMONIC.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Harold Beattie al minut 43 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Alfredo Goosens va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Víctor Curbet, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): DEMONIC va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pedro Ibañez Ocerín va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Harold Beattie.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 59 (Lesión leve): DEMONIC va fer una substitució al minut 59. Alfredo Goosens va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Fernando Montesinos.

real indalo

Goles Goles

  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): En Salva Cotoner entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al indalo, un peu providencial d'en Josef Chmelař va situar el 1-1 al panell digital.
  • 142 Minuto 49 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Virgilio Generes de indalo va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de indalo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Kurtzio Beobide, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): indalo va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Virgilio Generes es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): En Marcelino Guiu va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 3 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Abel Reyna se sentia fresc com una rosa.