Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Mostrencos (434925) - Las Viejas Glorias FTV (119448) » 428331667: T40/J1/III

Liga 428331667 Información oficial sobre el partido 428331667 en Hattrick

18.05.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 1 / III.10 (3417)

Alcorcón Alineación oficial del equipo 'Alcorcón' en el partido 2 - 0 real indalo Alineación oficial del equipo 'real indalo' en el partido
Martín Amescua (28') 1 - 0
Martín Amescua (50') 2 - 0
Alcorcón Alineación oficial del equipo 'Alcorcón' en el partido 2 - 0 real indalo Alineación oficial del equipo 'real indalo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Alcorcón Alineación oficial del equipo 'Alcorcón' en el partido 2 - 0 real indalo Alineación oficial del equipo 'real indalo' en el partido
Tiene un resultado normal 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alcorcón

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Martín Amescua de Alcorcón aconseguir un gol al minut 28 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 119 Minuto 50 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Hugo Carballo va treure un córner llarg cap al segon pal que en Martín Amescua, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Alcorcón va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Nikolay Tumin va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Harold Beattie.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Anton Shumbarov va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En Diego Caro es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71, Kas Jutte gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Harold Beattie va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, Hans Gustav Kohlreuter gairebé va marcar per a Alcorcón des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

real indalo

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de indalo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Sergio Bernal, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 218 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner peinado): Kurtzio Beobide hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Sergio Bernal havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 240 Minuto 72 (Ocasión de contra de falta): indalo van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 72 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Adrián Valentín no va ser gens encertat.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): Marcelino Guiu va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de indalo que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Sergio Bernal de indalo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.