Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.C. Catalunya (1456484) - Txantrea United (1431857) » 428331496: T40/J1/III

Liga 428331496 Información oficial sobre el partido 428331496 en Hattrick

18.05.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 1 / III.7 (3414)

A.C. Catalunya Alineación oficial del equipo 'A.C. Catalunya' en el partido 2 - 0 Marcklar F.C. Alineación oficial del equipo 'Marcklar F.C.' en el partido
Arnau Salvador (25') 1 - 0
Valdo Vilor (34') 2 - 0
A.C. Catalunya Alineación oficial del equipo 'A.C. Catalunya' en el partido 2 - 0 Marcklar F.C. Alineación oficial del equipo 'Marcklar F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A.C. Catalunya Alineación oficial del equipo 'A.C. Catalunya' en el partido 0 - 1 Marcklar F.C. Alineación oficial del equipo 'Marcklar F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C. Catalunya

Goles Goles

  • 141 Minuto 25 (Gol de contra por el centro): Catalunya sabia com jugar al contraatac, i al minut 25, Arnau Salvador va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.
  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Valdo Vilor de Catalunya va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Catalunya va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Juan Antonio Solís, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 216 Minuto 71 (Ocasión evento especial rápido + pase): Carlos Mellado va marxar per velocitat al minut 71 i va fer una passada de la mort a Arnau Salvador, però aquest va fallar.

Marcklar F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Es duien 7 minuts de partit jugats quan Romain Verhaegen va estar a punt de posar per davant a Marcklar amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ferran Alemañ va impedir un gol cantat.
  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Henrique Armada va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 69 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Ulrich Rudig, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.