Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BARCELONA F.C. A. (992918) - Torino ' (119446) » 428331260: T40/J12/III

Liga 428331260 Información oficial sobre el partido 428331260 en Hattrick

03.08.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 12 / III.2 (3409)

Lira F.C. Alineación oficial del equipo 'Lira F.C.' en el partido 6 - 1 Torino ' Alineación oficial del equipo 'Torino '' en el partido
0 - 1 Nuño Núñez (4')
Jorge Barriga (5') 1 - 1
Örjan Roth (24') 2 - 1
Abel Reales Carrasco (31') 3 - 1
Antonio Mellado Ruiz (60') 4 - 1
Antonio Mellado Ruiz (69') 5 - 1
Jorge Barriga (71') 6 - 1
Lira F.C. Alineación oficial del equipo 'Lira F.C.' en el partido 6 - 1 Torino ' Alineación oficial del equipo 'Torino '' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lira F.C. Alineación oficial del equipo 'Lira F.C.' en el partido 3 - 0 Torino ' Alineación oficial del equipo 'Torino '' en el partido
Tiene bastante suerte 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lira F.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 5 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al LIRA una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Jorge Barriga, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 5.
  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): LIRA prenia la batuta de l'encontre al minut 24, quan en Örjan Roth va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): En Abel Reales Carrasco va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 138 Minuto 60 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Roque Baltazar arribés a peus de Antonio Mellado Ruiz, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a LIRA el 4 - 1.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): LIRA va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Antonio Mellado Ruiz va poder fer el 5 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): En Jorge Barriga de LIRA va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 30 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Jorge Barriga va ridiculitzar a en Ignacio Caparroso amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Passaven 74 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jorge Barriga va rematar alt.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 76 quan Antonio Mellado Ruiz de LIRA gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Antonio Mellado Ruiz de LIRA va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aki Pesu de LIRA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manuel Vivancos.
  • 512 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Manuel Vivancos va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Torino '

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Nuño Núñez, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): El Torino va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 75, però en Felipe Nosti va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 11 (Lesión): Torino es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Nuño Núñez no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Gaetano Bagnolo al camp.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): En Gualtiero Flores de Torino va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Adri Gost va prendre el seu rol al minut 87.