Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cnosos (308960) - Satisfaction C.F. (798997) » 428330999: T40/J3/II

Liga 428330999 Información oficial sobre el partido 428330999 en Hattrick

01.06.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 3 / II.2 (3405)

cnosos team Alineación oficial del equipo 'cnosos team' en el partido 2 - 1 Satisfaction Team Alineación oficial del equipo 'Satisfaction Team' en el partido
Adrià Florensà (11') 1 - 0
Joaquín Ramírez (36') 2 - 0
2 - 1 Rik Bierman (58')
cnosos team Alineación oficial del equipo 'cnosos team' en el partido 2 - 1 Satisfaction Team Alineación oficial del equipo 'Satisfaction Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
cnosos team Alineación oficial del equipo 'cnosos team' en el partido 2 - 2 Satisfaction Team Alineación oficial del equipo 'Satisfaction Team' en el partido
Tiene un resultado normal 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,5 % 32,6 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cnosos team

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Els seguidors del cnosos contenien la respiració mentre en Adrià Florensà s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): cnosos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Joaquín Ramírez va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): cnosos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 3, quan Pablo Vega Collantes va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Jorge Geltru una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 48, però una magnífica aturada de Sasha ter Avest va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 18 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Pablo Vega Collantes va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Francisco Corbet.
  • 090 Minuto 78 (Tirita): Era el minut 78 quan després d'una dura entrada, el jugador Armiche Nieva de cnosos s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Satisfaction Team

Goles Goles

  • 153 Minuto 58 (Gol por la derecha): Els jugadors de Satisfaction no defallien en cap moment. Producte d'això, en Rik Bierman va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 37 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Rik Bierman de Satisfaction no va ser gol per ben poc.
  • 252 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Vicente García de la Vega la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Satisfaction havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 263 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Jean-Étienne Lebigre va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Otto Pilz de Satisfaction va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 6 (Lesión leve): Ralph-Jürgen Auer-Götz de Satisfaction va abandonar el terreny de joc després de 6 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Pablo Yébenes va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): En Josep 'Maravilla' Bru ocupà el lloc d'en Dumitru Drăgoi al 69 minuts, dos minuts després que el jugador de Satisfaction quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.