Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Internazionale di Campiglio (1599502) - ELEVEN SOULS F.C. (1583136) » 425727457: T40/R0

Copa 425727457 Información oficial sobre el partido 425727457 en Hattrick

15.05.2013 12:45:00

moraleja cf Alineación oficial del equipo 'moraleja cf' en el partido 3 - 2 ELEVEN SOULS F.C. Alineación oficial del equipo 'ELEVEN SOULS F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
moraleja cf Alineación oficial del equipo 'moraleja cf' en el partido 2 - 7 ELEVEN SOULS F.C. Alineación oficial del equipo 'ELEVEN SOULS F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,2 % 0,5 % 90,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

moraleja cf

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): moraleja prenia la batuta de l'encontre al minut 7, quan en Radosław Pilut va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 123 Minuto 57 (Gol por la derecha): Passats 57 minuts, Erkan Özal, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. moraleja es posava per davant!
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ivar Rise, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a moraleja.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del ELEVEN. La jugada d'estratègia del moraleja per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Dănuţ-Aurelian Sârbu va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 79 (Tirita): Era el minut 79 quan després d'una dura entrada, el jugador Dănuţ-Aurelian Sârbu de moraleja s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

ELEVEN SOULS F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 en Antonio 'Big Foot' Lefèvre va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 151 Minuto 80 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 80 del partit, anotant el 3 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Antoni Ludziński.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Filippo Spagna va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): ELEVEN va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Ewout Boogaard es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 236 Minuto 41 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Yesid Echandía haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a ELEVEN al minut 41.
  • 263 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Krisztián Prezenszky va encarar al porter al 68, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.