Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ENDERAAN (1438340) - la pelota (994149) » 423194707: T39/R4

Copa 423194707 Información oficial sobre el partido 423194707 en Hattrick

13.02.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 4

ENDERAAN Alineación oficial del equipo 'ENDERAAN' en el partido 5 - 4 la pelota Alineación oficial del equipo 'la pelota' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
ENDERAAN Alineación oficial del equipo 'ENDERAAN' en el partido 6 - 2 la pelota Alineación oficial del equipo 'la pelota' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,2 % 0,4 % 8,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ENDERAAN

Goles Goles

  • 110 Minuto 10 (Gol de falta): L'empat per part de ENDERAAN va arribar al minut 10 quan Edgar Martí va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 1 - 1, davant l'alegria dels aficionats.
  • 135 Minuto 24 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Javier Marroquín de ENDERAAN va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 2 - 2.
  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els seguidors del ENDERAAN contenien la respiració mentre en Luis Lejón s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): ENDERAAN va augmentar la diferència quan Federico Ximénez de Rada no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Pompeio Loureda va aprofitar per marcar el 5 - 3 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Ibai Orraindi gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Arnljótur á Lofti va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 35 (Lesión): Ricardo Villate va sortir coix del terreny de joc, substituït per Roberto Gazziero. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 095 Minuto 39 (Lesión): ENDERAAN es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Javier Marroquín no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Federico Ximénez de Rada al camp.

la pelota

Goles Goles

  • 138 Minuto 5 (Gol evento especial extremo + rematador): En Krzysztof Żukowski va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Amiad Malichi la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): Al minut 13 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de David Cid que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 153 Minuto 71 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, pelota seguien lluitant fins al final. Al minut 71, fruit d'aquests esforços, Moritz Lecht va marcar el 4 - 3 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 153 Minuto 80 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Imeldo Soto va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el pelota va reduir diferències al marcador: 5 - 4 al minut 80.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Amiad Malichi de pelota va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Cid de pelota la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.