Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN (1578071) - Magic Team. (1597134) » 413683141: T39/J9/X

Liga 413683141 Información oficial sobre el partido 413683141 en Hattrick

23.03.2013 14:10:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 9 / X.937 (97020)

SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN Alineación oficial del equipo 'SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN' en el partido 1 - 1 Magic Team. Alineación oficial del equipo 'Magic Team.' en el partido
Bassam Frije (72') 1 - 0
1 - 1 Paco Ronda (82')
SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN Alineación oficial del equipo 'SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN' en el partido 1 - 1 Magic Team. Alineación oficial del equipo 'Magic Team.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN Alineación oficial del equipo 'SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN' en el partido 6 - 1 Magic Team. Alineación oficial del equipo 'Magic Team.' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 5.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN

Goles Goles

  • 122 Minuto 72 (Gol por la izquierda): SAD.TENERIFE_CADIZ- prenia la batuta de l'encontre al minut 72, quan en Bassam Frije va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Bassam Frije de SAD.TENERIFE_CADIZ- va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Bassam Frije. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 53, Jesús Iramain de SAD.TENERIFE_CADIZ- va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Narciso Santaballa de SAD.TENERIFE_CADIZ- es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.

Magic Team.

Goles Goles

  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Paco Ronda, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Magic va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Diego Mota va desviar el xut final de Paco Ronda després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Magic a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Vitoriano Baloira va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Magic van sortir al contraatac amb encert al minut 35, però Joaquín Momediano no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.