Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Peña Los Berenjenas (1590207) - Casas Bajas F.S (490564) » 413567710: T39/J6/IX

Liga 413567710 Información oficial sobre el partido 413567710 en Hattrick

02.03.2013 15:40:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 6 / IX.924 (61195)

txermena Alineación oficial del equipo 'txermena' en el partido 0 - 1 A.C. Arrastraos Alineación oficial del equipo 'A.C. Arrastraos' en el partido
0 - 1 Jairo Valle Goyanes (27')
txermena Alineación oficial del equipo 'txermena' en el partido 0 - 1 A.C. Arrastraos Alineación oficial del equipo 'A.C. Arrastraos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
txermena Alineación oficial del equipo 'txermena' en el partido 0 - 1 A.C. Arrastraos Alineación oficial del equipo 'A.C. Arrastraos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,1 % 0,1 % 95,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

txermena

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): En Iso Palenta va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 236 Minuto 11 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Tito Villa va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 11 de joc.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): txermena van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 37, però Albert Josep Terrats va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 289 Minuto 79 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Bence Bor va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Ignacio Cantó el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kevin Coyle de txermena es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 30 (Lesión): El jugador de txermena Etor Aizpun va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Leontin Moisei va entrar en el seu lloc.

A.C. Arrastraos

Goles Goles

  • 118 Minuto 27 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 27, Tito Villa va pentinar un córner cap al segon pal que Jairo Valle Goyanes va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Antti Poutala de Arrastraos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 3, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Kurt Dumollin quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Félix Calles, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antti Poutala de Arrastraos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): En Jairo Valle Goyanes de Arrastraos va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Constantin Voica va prendre el seu rol al minut 78.