Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Casita F.C (48086) - sillaruedas cf (1365243) » 413438847: T39/J5/VIII

Liga 413438847 Información oficial sobre el partido 413438847 en Hattrick

23.02.2013 15:10:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 5 / VIII.671 (54472)

Atletico Carbunco Alineación oficial del equipo 'Atletico Carbunco' en el partido 3 - 1 The Indomitable Lions Alineación oficial del equipo 'The Indomitable Lions' en el partido
0 - 1 Rubén Gavilán (10')
Zé Alcáçovas (20') 1 - 1
Zé Alcáçovas (25') 2 - 1
Zé Alcáçovas (60') 3 - 1
Atletico Carbunco Alineación oficial del equipo 'Atletico Carbunco' en el partido 3 - 1 The Indomitable Lions Alineación oficial del equipo 'The Indomitable Lions' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atletico Carbunco Alineación oficial del equipo 'Atletico Carbunco' en el partido 4 - 0 The Indomitable Lions Alineación oficial del equipo 'The Indomitable Lions' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Carbunco

Goles Goles

  • 111 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20, Zé Alcáçovas va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 120 Minuto 25 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Zé Alcáçovas al minut 25, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Atletico i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Zé Alcáçovas va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): En Zé Alcáçovas va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Miguel Ángel Rosado del Atletico ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 234 Minuto 54 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Zé Alcáçovas va fallar un penal al minut 54.
  • 230 Minuto 57 (Ocasión de falta): Zé Alcáçovas va sorprendre Ilar Zuluaga amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 50 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 50 de partit, quan un jugador de Atletico, en Massimiliano Mastrolia, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

The Indomitable Lions

Goles Goles

  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Atletico. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Rubén Gavilán la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Indomitable es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 10.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 14 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Wilhelm Pudil va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Valentín Antonaya ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 240 Minuto 55 (Ocasión de contra de falta): El Indomitable va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Diego Gutiérrez la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.