Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TeraTeam (1416102) - Imperio Manchester City (778578) » 413401129: T39/J12/VII

Liga 413401129 Información oficial sobre el partido 413401129 en Hattrick

13.04.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 12 / VII.1021 (39057)

Luistechno F.C. Alineación oficial del equipo 'Luistechno F.C.' en el partido 1 - 4 Stormbringer CD Alineación oficial del equipo 'Stormbringer CD' en el partido
0 - 1 Elias Altenkirchen (16')
0 - 2 关 (Guan) 汉杰 (Hanjie) (31')
Jaroslav Ševčovic (42') 1 - 2
1 - 3 José María Recio (65')
1 - 4 Amaury Gerber (81')
Luistechno F.C. Alineación oficial del equipo 'Luistechno F.C.' en el partido 1 - 4 Stormbringer CD Alineación oficial del equipo 'Stormbringer CD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Luistechno F.C. Alineación oficial del equipo 'Luistechno F.C.' en el partido 1 - 4 Stormbringer CD Alineación oficial del equipo 'Stormbringer CD' en el partido
Tiene un resultado normal 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,8 % 0,3 % 92,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Luistechno F.C.

Goles Goles

  • 101 Minuto 42 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Jaroslav Ševčovic, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Luistechno.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Luistechno, l'equip va recuperar la pilota al minut 40 i va contraatacar. En Monroe Scully va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Matija Pantner hauria d'haver estat gol al minut 44 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Timo Kurronen de Luistechno va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): Després de 37 minuts jugats, Maciej Przewłoka es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Yip van der Brom.
  • 092 Minuto 44 (Lesión grave): Jesús Serís, de Luistechno, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Juan Francisco Iríbar el va substituir.

Stormbringer CD

Goles Goles

  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Al minut 16 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Stormbringer prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Elias Altenkirchen.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en 关 (Guan) 汉杰 (Hanjie), que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 65, Stormbringer va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser José María Recio.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 81 de partit va donar a Stormbringer l'avantatge per 1 - 4. Amaury Gerber en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Santiago Seras Malo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 de partit, Chiqui Sánchez Llorente va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Stormbringer van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 44 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Santiago Seras Malo, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Chiqui Sánchez Llorente després de 50 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Adolf Říčný va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Chiqui Sánchez Llorente va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Fernando Soto Barón de Stormbringer va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José María Recio es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Aristeo Vázquez Villarreal de Stormbringer amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.