Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Lucentum (120958) - alfacar clud (489159) » 413400330: T39/J8/VII

Liga 413400330 Información oficial sobre el partido 413400330 en Hattrick

16.03.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 8 / VII.1007 (39043)

Albacity C.F. Alineación oficial del equipo 'Albacity C.F.' en el partido 0 - 3 Sportivo Scirocco Alineación oficial del equipo 'Sportivo Scirocco' en el partido
0 - 1 Giovanni Tellini (27')
0 - 2 Tobías Hizurun (34')
0 - 3 Gianni Reisinger (77')
Albacity C.F. Alineación oficial del equipo 'Albacity C.F.' en el partido 0 - 3 Sportivo Scirocco Alineación oficial del equipo 'Sportivo Scirocco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Albacity C.F. Alineación oficial del equipo 'Albacity C.F.' en el partido 0 - 1 Sportivo Scirocco Alineación oficial del equipo 'Sportivo Scirocco' en el partido
Tiene un resultado normal 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Albacity C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Albacity van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Carlos Fernández Hinestrosa va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): En Kruno Vukoja va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 79, un contraatac del Albacity no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Paco Ituño perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Albacity va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jani Visapää, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): Albacity van sortir al contraatac amb encert al minut 89, però Carlos Fernández Hinestrosa no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 87 (Tirita (médico)): Jacinto Cortallo es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Sportivo Scirocco

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): Sportivo agafava avantatge al minut 27 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Giovanni Tellini amb mestria.
  • 180 Minuto 34 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Tobías Hizurun de Sportivo va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 34.
  • 119 Minuto 77 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Tobías Hizurun sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Gianni Reisinger que, efectivament, va fer pujar el 0 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Sportivo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 21, quan Gianni Reisinger va quedar-se sol davant el porter Jacinto Cortallo, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marius Şerbănescu es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tobías Hizurun.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 89 (Tirita): Al minut 89 de partit, el jugador Tobías Hizurun de Sportivo es va lesionar lleugerament però va poder continuar.