Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jesanna FC (124973) - Mata CF (125052) » 413394171: T39/J9/VII

Liga 413394171 Información oficial sobre el partido 413394171 en Hattrick

23.03.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 9 / VII.897 (38933)

MEFiosos F.C Alineación oficial del equipo 'MEFiosos F.C' en el partido 6 - 1 Mata CF Alineación oficial del equipo 'Mata CF' en el partido
0 - 1 Tomas Börjesson (6')
Torben Luca Schumlits (23') 1 - 1
Joel Ruiz (41') 2 - 1
Torben Luca Schumlits (60') 3 - 1
Stefano Giannelli (80') 4 - 1
Joel Ruiz (85') 5 - 1
Joel Ruiz (89') 6 - 1
MEFiosos F.C Alineación oficial del equipo 'MEFiosos F.C' en el partido 6 - 1 Mata CF Alineación oficial del equipo 'Mata CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
MEFiosos F.C Alineación oficial del equipo 'MEFiosos F.C' en el partido 1 - 3 Mata CF Alineación oficial del equipo 'Mata CF' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,8 % 0,5 % 90,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MEFiosos F.C

Goles Goles

  • 143 Minuto 23 (Gol de contra por la derecha): El jugador Torben Luca Schumlits de MEFiosos es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): MEFiosos, atacant per l'esquerra al minut 41, va aprofitar el magnífic llançament de Joel Ruiz per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): Amb 60 minuts jugats, en Torben Luca Schumlits va augmentar l'avantatge de MEFiosos a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): En Torben Luca Schumlits entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al MEFiosos, un peu providencial d'en Stefano Giannelli va situar el 4-1 al panell digital.
  • 142 Minuto 85 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Joel Ruiz de MEFiosos va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 5 - 1 al marcador.
  • 105 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Joel Ruiz rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Niko Kaijala, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 6 - 1 a l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joel Ruiz de MEFiosos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Jacco Dartevelle de MEFiosos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 88 (Lesión): El jugador de MEFiosos Patric Marquart va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Inar Urritzelki va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Günther Markus Schreier va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de MEFiosos es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Mata CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): En Tomas Börjesson donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 6 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22 de partit, Arsenije Jovanović va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 262 Minuto 46 (Ocasión por la izquierda): Paweł Ścibiorek per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 46, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 251 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Jaime Villachica va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 253 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 77 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Jaime Villachica amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 251 Minuto 81 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 81, quan un error defensiu va deixar Jaime Villachica completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 253 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Giovanni Andreazza quasi redueix la diferència al marcador al minut 84, però una gran estirada d'en Nicola Verdina va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 87 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Lorenzo Zavalloni, el jugador de Mata va ser expulsat al minut 87.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paweł Ścibiorek.