Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tradicio Canareva (492019) - Racing de Zamora (989444) » 413387151: T39/J5/VII

Liga 413387151 Información oficial sobre el partido 413387151 en Hattrick

23.02.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 5 / VII.772 (38808)

Tradicio Canareva Alineación oficial del equipo 'Tradicio Canareva' en el partido 0 - 0 Racing de Zamora Alineación oficial del equipo 'Racing de Zamora' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tradicio Canareva Alineación oficial del equipo 'Tradicio Canareva' en el partido 1 - 1 Racing de Zamora Alineación oficial del equipo 'Racing de Zamora' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,4 % 22,0 % 51,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tradicio Canareva

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 9 (Ocasión de penalti): Tradicio es va veure beneficiat per la polèmica al minut 9, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Sinesio Teixeira va relliscar al moment de fer el xut i el porter Agustín Gorgoji no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 236 Minuto 12 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Alberto Jordán no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ignacio Caudeli estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Nakis Mattheou del Tradicio ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 78 (Lesión grave): Raphael Hoenninger, de Tradicio, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Pedro Pardo Saenz el va substituir.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 81 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Pedro Pardo Saenz. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

Racing de Zamora

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): En Albert Esplugas va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 62 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 62 de partit, quan un jugador de Racing, en Roberto Hoyuela, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 65 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Danél Quevedo, que no va rendir al seu nivell habitual.