Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Magz FC (994645) - Tyde FC (1589690) » 413372351: T39/J1/VII

Liga 413372351 Información oficial sobre el partido 413372351 en Hattrick

26.01.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 1 / VII.508 (38544)

Magz FC Alineación oficial del equipo 'Magz FC' en el partido 1 - 2 BARÇA ATLETIC Alineación oficial del equipo 'BARÇA ATLETIC' en el partido
Àngel Sadó (44') 1 - 0
1 - 1 Ondřej Pajdla (50')
1 - 2 Espen Jensen (71')
Magz FC Alineación oficial del equipo 'Magz FC' en el partido 1 - 2 BARÇA ATLETIC Alineación oficial del equipo 'BARÇA ATLETIC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Magz FC Alineación oficial del equipo 'Magz FC' en el partido 1 - 1 BARÇA ATLETIC Alineación oficial del equipo 'BARÇA ATLETIC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,6 % 13,7 % 61,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Magz FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): En Àngel Sadó va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Magz va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Israel Martínez de Robles, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 44 quan Irwin Raut-Roy de Magz gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Magz va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Gregorio Nogueira va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Magz van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 77, però el xut de Siegmar Haba des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 286 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Magz, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Àngel Sadó va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jorge Alvarado de Magz va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

BARÇA ATLETIC

Goles Goles

  • 163 Minuto 50 (Gol por la derecha): El jugador visitant Ondřej Pajdla va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 50 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Passats 71 minuts de partit, ATLETIC es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Espen Jensen es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Fausto Di Lauro va entorpir al marcador d'en Espen Jensen per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Es duien 43 minuts de partit jugats quan Mark Kötzing va estar a punt de posar per davant a ATLETIC amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Edgar Batista Rosa va impedir un gol cantat.
  • 207 Minuto 76 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Ondřej Pajdla de ATLETIC no va ser gol per ben poc.
  • 280 Minuto 82 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 82 per Natálio Marcelino va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 59, Fausto Di Lauro de ATLETIC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Natálio Marcelino va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.