Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sydney_FC_ (48509) - f.c.oliva (799666) » 413354298: T39/J8/VII

Liga 413354298 Información oficial sobre el partido 413354298 en Hattrick

16.03.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 8 / VII.185 (38221)

FC NetEbre Alineación oficial del equipo 'FC NetEbre' en el partido 5 - 2 Perros Mordedores Alineación oficial del equipo 'Perros Mordedores' en el partido
0 - 1 Carmelo Fernández Casal (24')
Rian Croes (30') 1 - 1
Hans-Erik Sønderlund (36') 2 - 1
Calan MacCosh (65') 3 - 1
Gordey Mosenkov (89') 4 - 1
4 - 2 Frank Gilde (89')
Rian Croes (89') 5 - 2
FC NetEbre Alineación oficial del equipo 'FC NetEbre' en el partido 5 - 2 Perros Mordedores Alineación oficial del equipo 'Perros Mordedores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC NetEbre Alineación oficial del equipo 'FC NetEbre' en el partido 4 - 0 Perros Mordedores Alineación oficial del equipo 'Perros Mordedores' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC NetEbre

Goles Goles

  • 114 Minuto 30 (Gol de penalti): Després de 30 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al NetEbre, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Rian Croes de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 36 gràcies a la jugada de Hans-Erik Sønderlund, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Calan MacCosh, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 135 Minuto 89 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Gordey Mosenkov va marcar el 4 - 1 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a NetEbre i així augmentar el marcador a 5 - 2 als 89 minuts de joc. Mentre en Rian Croes el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Calan MacCosh va estar a punt de sentenciar el partit al minut 88, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Hans-Erik Sønderlund una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Mariño Giraldell va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 84 (Tirita): Passats 84 minuts de joc, en Hans-Erik Sønderlund de NetEbre va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Perros Mordedores

Goles Goles

  • 138 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Birger Brun arribés a peus de Carmelo Fernández Casal, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Mordedores el 0 - 1.
  • 115 Minuto 89 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Frank Gilde de Mordedores va fer un bon esprint per escapar-se de Isidre Vilalta i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 4 - 2. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Alexandru Rosoiu va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.