Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Peseperos United (1371440) - Gabigol CF (992272) » 413352675: T39/J10/VII

Liga 413352675 Información oficial sobre el partido 413352675 en Hattrick

30.03.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 10 / VII.156 (38192)

Peseperos United Alineación oficial del equipo 'Peseperos United' en el partido 1 - 1 Los pumukis Alineación oficial del equipo 'Los pumukis' en el partido
0 - 1 Huascar Inti (36')
Xofre Carpente (76') 1 - 1
Peseperos United Alineación oficial del equipo 'Peseperos United' en el partido 1 - 1 Los pumukis Alineación oficial del equipo 'Los pumukis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Peseperos United Alineación oficial del equipo 'Peseperos United' en el partido 0 - 1 Los pumukis Alineación oficial del equipo 'Los pumukis' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,5 % 0,3 % 92,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peseperos United

Goles Goles

  • 143 Minuto 76 (Gol de contra por la derecha): El jugador Xofre Carpente de Peseperos es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Peseperos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Xofre Carpente va sortir per sobre el travesser.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Peseperos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Xofre Carpente en un 1 contra 1 amb el porter Jochen Vier, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 218 Minuto 66 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Juan Sánchez Recio va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Lalo Suárez rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 286 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Peseperos, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Lorenzo Urenda va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 240 Minuto 89 (Ocasión de contra de falta): Peseperos va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Gerrie Bus va anar a parar a les mans del porter.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 80 (Tirita (médico)): Lorenzo Urenda es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 095 Minuto 88 (Lesión): El jugador de Peseperos Mikael Carlsson va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Wolf Werden va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 85 (Evento clima: sol, OK técnico): En Jaime Vicioso va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Los pumukis

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): Amb 36 minuts jugats, Huascar Inti de pumukis va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Gunnar Bettinger, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 3 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del pumukis que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Dimitar Asenov, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jochen Nerettig va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Jørgen Nielsen de pumukis, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 81, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jochen Nerettig es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Nello Pachistre de pumukis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Decebal Măr.