Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nowey (1591110) - LOS ECHENIQUES (1589927) » 413344066: T39/J12/VII

Liga 413344066 Información oficial sobre el partido 413344066 en Hattrick

13.04.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 12 / VII.2 (38038)

C.F CALELLA Alineación oficial del equipo 'C.F CALELLA' en el partido 3 - 3 Al Trote Cochinero Alineación oficial del equipo 'Al Trote Cochinero' en el partido
0 - 1 Cecilio Baquedano (15')
Christopher Faure (39') 1 - 1
David Francisco Portugal (67') 2 - 1
Mario Burić (72') 3 - 1
3 - 2 Nino Cimbalo (76')
3 - 3 Daniel Miguel Valle (78')
C.F CALELLA Alineación oficial del equipo 'C.F CALELLA' en el partido 3 - 3 Al Trote Cochinero Alineación oficial del equipo 'Al Trote Cochinero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.F CALELLA Alineación oficial del equipo 'C.F CALELLA' en el partido 2 - 0 Al Trote Cochinero Alineación oficial del equipo 'Al Trote Cochinero' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F CALELLA

Goles Goles

  • 139 Minuto 39 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Christopher Faure van servir per superar a l'últim defensor, en Alfredo Portabales. Tot va acabar amb el 1 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de CALELLA cantant "Christopher Faure selecció!"
  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar David Francisco Portugal, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del CALELLA se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 67.
  • 134 Minuto 72 (Gol de penalti): Als 72 minuts de joc, els nois de CALELLA van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Mario Burić augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 14 (Ocasión de falta): Amb 14 minuts disputats, Mario Burić gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Paul Roulet va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): CALELLA va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 40 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Massimiliano Riganti ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 220 Minuto 49 (Ocasión de falta): Mario Burić quasi dona a CALELLA l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Paolo Frascarelli es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 24 (Lesión): Traianos Kapotas no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Abílio Rico.
  • 090 Minuto 43 (Tirita): Passats 43 minuts de joc, en Heinrich Kalix de CALELLA va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Al Trote Cochinero

Goles Goles

  • 143 Minuto 15 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Cochinero eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 15, Cecilio Baquedano va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.
  • 140 Minuto 76 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Cochinero va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Nino Cimbalo aconseguint el 3 - 2.
  • 162 Minuto 78 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 78, quan Daniel Miguel Valle va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 7 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ernest Bejger no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Christopher Grint estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): En Enrique Ruiz va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 215 Minuto 71 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Noel Ríos Argote quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Catulo Soteliño.
  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Enrique Ruiz de Cochinero es va guanyar la targeta groga merescudament.