Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mercenarios Town F.C (1438364) - nikopolini fc (1585797) » 413339790: T39/J7/VI

Liga 413339790 Información oficial sobre el partido 413339790 en Hattrick

09.03.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 7 / VI.950 (15268)

El amarguillo c.f Alineación oficial del equipo 'El amarguillo c.f' en el partido 2 - 1 nikopolini fc Alineación oficial del equipo 'nikopolini fc' en el partido
0 - 1 Alberto Jiménez Quirós (21')
Hinz Wallig (51') 1 - 1
Jaime Hipólito (60') 2 - 1
El amarguillo c.f Alineación oficial del equipo 'El amarguillo c.f' en el partido 2 - 1 nikopolini fc Alineación oficial del equipo 'nikopolini fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
El amarguillo c.f Alineación oficial del equipo 'El amarguillo c.f' en el partido 3 - 2 nikopolini fc Alineación oficial del equipo 'nikopolini fc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,3 % 6,5 % 21,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El amarguillo c.f

Goles Goles

  • 185 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Hinz Wallig, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 120 Minuto 60 (Gol de falta): amarguillo va agafar avantatge al minut 60 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Jaime Hipólito fent així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): amarguillo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 10 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jaime Hipólito ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 211 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Hinz Wallig va estar a punt de marcar al minut 48 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En Petter Eckskog es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vedid Balta de amarguillo es va emportar una amonestació al minut 50 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): En Bengt-Arne Andersson de amarguillo va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Floriano Pilogallo va prendre el seu rol al minut 77.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Horacio Grance ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

nikopolini fc

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a nikopolini prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Alberto Jiménez Quirós.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): nikopolini quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Quinto Wydra va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31 Kazimierz Majcherski va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Fermí Llimona, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Giorgio Martelli, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 40 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. nikopolini va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 261 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Quinto Wydra quasi aconsegueix empatar per nikopolini al minut 79, però Kazimierz Majcherski va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Patryk Cyperski de nikopolini va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.