Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GOLOSA CF (1417067) - bingool (308381) » 413331239: T39/J12/VI

Liga 413331239 Información oficial sobre el partido 413331239 en Hattrick

13.04.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 12 / VI.797 (15115)

pardillo f. c. Alineación oficial del equipo 'pardillo f. c.' en el partido 4 - 2 Nogueruelas F.C. Alineación oficial del equipo 'Nogueruelas F.C.' en el partido
0 - 1 Joan Vicenç Sandiumenge (16')
Nacho Montilla (24') 1 - 1
1 - 2 Lorenzo Cervera (31')
Paolo Oppio (34') 2 - 2
Xisco Llirinós (48') 3 - 2
Paolo Oppio (51') 4 - 2
pardillo f. c. Alineación oficial del equipo 'pardillo f. c.' en el partido 4 - 2 Nogueruelas F.C. Alineación oficial del equipo 'Nogueruelas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
pardillo f. c. Alineación oficial del equipo 'pardillo f. c.' en el partido 6 - 0 Nogueruelas F.C. Alineación oficial del equipo 'Nogueruelas F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 5.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pardillo f. c.

Goles Goles

  • 113 Minuto 24 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al pardillo una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Nacho Montilla, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 24.
  • 137 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 34 en Robert Albiach va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Paolo Oppio podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 2 - 2 va pujar al marcador.
  • 123 Minuto 48 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 48 gràcies a la jugada de Xisco Llirinós, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 185 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del pardillo van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Paolo Oppio va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Jorge Mendes va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): En Robert Albiach, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Passaven 66 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Pablo Valda va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Paolo Oppio de pardillo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sergio Gaitán de pardillo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 62, Jorge Mendes de pardillo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 30 (Lesión grave): Després de 30 minuts, pardillo va veure com el seu jugador Raúl Antonio Jimeno havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Carlos Montaño entraria per ocupar el seu lloc.

Nogueruelas F.C.

Goles Goles

  • 139 Minuto 16 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Joan Vicenç Sandiumenge! Un inimaginable dribbling sobre Jorge Mendes va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 0 - 1 per a Nogueruelas.
  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Lorenzo Cervera que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Nogueruelas.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Nogueruelas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jan Bargalló va desviar el xut final de Joan Vicenç Sandiumenge després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Nogueruelas quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Lorenzo Cervera va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.