Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valle del Kas (988383) - Snow_Kids (797629) » 413325624: T39/J9/VI

Liga 413325624 Información oficial sobre el partido 413325624 en Hattrick

23.03.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 9 / VI.697 (15015)

Goma-Espuma Alineación oficial del equipo 'Goma-Espuma' en el partido 0 - 0 Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Goma-Espuma Alineación oficial del equipo 'Goma-Espuma' en el partido 0 - 1 Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Goma-Espuma

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Goma-Espuma, l'equip va recuperar la pilota al minut 35 i va contraatacar. En Oliver Fontecilla va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Goma-Espuma va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Aldán Regadas, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 52 (Ocasión de contra por la izquierda): Goma-Espuma van sortir al contraatac al minut 52, però Oliver Fontecilla va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Goma-Espuma van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 70, però Aldán Regadas va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Ermes Carannante de Goma-Espuma va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 50 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Nadir Cəfərzadə va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Ermes Carannante.

Snow_Kids

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 34, quan en Stefan Breyell va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 274 Minuto 36 (Ocasión de penalti): Al minut 36 de partit, Scot Gregory de Snow_Kids va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kai Wilder de Snow_Kids va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ramón Núñez de Snow_Kids la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Era el minut 31 quan després d'una dura entrada, el jugador Kai Wilder de Snow_Kids s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 19 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Fernando Coronas se sentia fresc com una rosa.
  • 306 Minuto 68 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Scot Gregory tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.