Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villacastuel FC (30791) - Bombaysapphire (1365764) » 413321018: T39/J5/VI

Liga 413321018 Información oficial sobre el partido 413321018 en Hattrick

23.02.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 5 / VI.615 (14933)

Slottui team Alineación oficial del equipo 'Slottui team' en el partido 2 - 1 los hombres de blas Alineación oficial del equipo 'los hombres de blas' en el partido
Felix Krimm (72') 1 - 0
Eliano Rambaldi (82') 2 - 0
2 - 1 Jacint Olivé (83')
Slottui team Alineación oficial del equipo 'Slottui team' en el partido 2 - 1 los hombres de blas Alineación oficial del equipo 'los hombres de blas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Slottui team Alineación oficial del equipo 'Slottui team' en el partido 1 - 0 los hombres de blas Alineación oficial del equipo 'los hombres de blas' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,4 % 0,6 % 10,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Slottui team

Goles Goles

  • 122 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Felix Krimm de Slottui aconseguir un gol al minut 72 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Eliano Rambaldi va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63 es va veure una gran oportunitat per a Slottui per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Virgilio Macana, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 219 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Ljubivoje Milić va poder marcar per a Slottui en un servei de cantonada picat per en Harald Krondorfer quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Răzvan Huidu.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Eliano Rambaldi de Slottui es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 71 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Felix Krimm, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

los hombres de blas

Goles Goles

  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del hombres van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jacint Olivé va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Sergio Barboza va marcar al minut 20 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 40 (Lesión): Pablo César Pacheco no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Jacint Olivé.
  • 090 Minuto 75 (Tirita): Al minut 75, Jacint Olivé de hombres es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Antonio Velázquez no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 302 Minuto 49 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Jordi Salvadó no era cap impediment.