Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Lobos 6 (797231) - Luro FC (995863) » 413312677: T39/J6/VI

Liga 413312677 Información oficial sobre el partido 413312677 en Hattrick

02.03.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 6 / VI.466 (14784)

taracas peps Alineación oficial del equipo 'taracas peps' en el partido 3 - 1 CK SOLUCAR Alineación oficial del equipo 'CK SOLUCAR' en el partido
Ari Tshisevhe (22') 1 - 0
Imanol Jamilio (25') 2 - 0
2 - 1 José Luis Jaramillo (82')
Radomir Chudzik (85') 3 - 1
taracas peps Alineación oficial del equipo 'taracas peps' en el partido 3 - 1 CK SOLUCAR Alineación oficial del equipo 'CK SOLUCAR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
taracas peps Alineación oficial del equipo 'taracas peps' en el partido 3 - 0 CK SOLUCAR Alineación oficial del equipo 'CK SOLUCAR' en el partido
Tiene un resultado normal 3.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

taracas peps

Goles Goles

  • 124 Minuto 22 (Gol de penalti): taracas va posar-se per davant 1 - 0 al minut 22, quan Ari Tshisevhe va llançar una pena màxima perfectament.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de taracas a 2 - 0. Imanol Jamilio va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Amb 85 minuts jugats, en Radomir Chudzik va augmentar l'avantatge de taracas a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 31 quan Sergio Portero de taracas gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Sergio Portero va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 218 Minuto 71 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Ovidiu-Bogdan Iorguş va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Radomir Chudzik rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88, Sergio Portero gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Martin Lallinger va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Darío Güacaneme.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Ari Tshisevhe de taracas va abandonar el terreny de joc després de 83 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Garry Whitfield va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 24 (Evento clima: sol, OK técnico): En Imanol Jamilio va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

CK SOLUCAR

Goles Goles

  • 141 Minuto 82 (Gol de contra por el centro): SOLUCAR va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 82, quan José Luis Jaramillo, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): SOLUCAR van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 32, però el xut de Darryl Keane des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de SOLUCAR, l'equip va recuperar la pilota al minut 34 i va contraatacar. En Vuk Gutović va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 252 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Darryl Keane la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de SOLUCAR havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Thomas Nägeli de SOLUCAR va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 53 (Lesión): El jugador de SOLUCAR Malte Erkner va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Geppino Montereggi va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Després de 87 minuts jugats, Geppino Montereggi es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Mischa Reppert.