Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lobezno Inmortal (1457852) - R.C.D. Espanyol de Barcelona (48215) » 413312676: T39/J5/VI

Liga 413312676 Información oficial sobre el partido 413312676 en Hattrick

23.02.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 5 / VI.466 (14784)

Los Justicieros F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Justicieros F.C.' en el partido 2 - 1 Pericos United Alineación oficial del equipo 'Pericos United' en el partido
Francesc Cursach (8') 1 - 0
Vanni Ziza (31') 2 - 0
2 - 1 Alberto Gaggi (81')
Los Justicieros F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Justicieros F.C.' en el partido 2 - 1 Pericos United Alineación oficial del equipo 'Pericos United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Justicieros F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Justicieros F.C.' en el partido 2 - 2 Pericos United Alineación oficial del equipo 'Pericos United' en el partido
Tiene un resultado normal 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,2 % 28,6 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Justicieros F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 8 gràcies a la jugada de Francesc Cursach, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Justicieros a 2 - 0. Vanni Ziza va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 12 quan Argider Vázquez de Justicieros gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Mario Pistellucci, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): En Martin Linström, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Martin Linström es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Beppe Pannocchia de Justicieros es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 80 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Argider Vázquez que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

Pericos United

Goles Goles

  • 151 Minuto 81 (Gol por el centro): Un mica després, Alberto Gaggi de Pericos va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Al minut 7 de partit, Alfredo Noriega quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Beppe Pannocchia no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Alberto Gaggi estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 253 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 78 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Alfredo Noriega amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Roberto Aguerri de Pericos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.