Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Mirasol (123215) - Ribasaltas C.F. (797538) » 413310603: T39/J5/VI

Liga 413310603 Información oficial sobre el partido 413310603 en Hattrick

23.02.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 5 / VI.429 (14747)

L'Alfil Blau Alineación oficial del equipo 'L'Alfil Blau' en el partido 1 - 0 Ribasaltas C.F. Alineación oficial del equipo 'Ribasaltas C.F.' en el partido
Humberto Xiraldez (83') 1 - 0
L'Alfil Blau Alineación oficial del equipo 'L'Alfil Blau' en el partido 1 - 0 Ribasaltas C.F. Alineación oficial del equipo 'Ribasaltas C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
L'Alfil Blau Alineación oficial del equipo 'L'Alfil Blau' en el partido 3 - 0 Ribasaltas C.F. Alineación oficial del equipo 'Ribasaltas C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 2.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

L'Alfil Blau

Goles Goles

  • 122 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Humberto Xiraldez de LAlfil aconseguir un gol al minut 83 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Murat Şahin Düzey va estar a punt d'acabar en gol al minut 26, però el porter visitant Adrián Cafranga va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): LAlfil va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 37 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Kaiet Zuloeta ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Murat Şahin Düzey va estar a punt d'avançar els locals al minut 56 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El jugador local Murat Şahin Düzey per poc que no incrementa el marcador al minut 87. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Adrián Cafranga va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kaiet Zuloeta de LAlfil va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 64 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Kaiet Zuloeta va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Ribasaltas C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Arwin Zorn va entorpir al marcador d'en Nicolás Velasco per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 41 (Tirita): Passats 41 minuts de joc, en Chimo Velasco de Ribasaltas va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.