Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MARTILLO DE THOR VALENCIANO (486593) - Sarevok CF (794523) » 413297109: T39/J6/VI

Liga 413297109 Información oficial sobre el partido 413297109 en Hattrick

02.03.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 6 / VI.188 (14506)

filipino f.c. Alineación oficial del equipo 'filipino f.c.' en el partido 0 - 2 Legiones de Scipion Alineación oficial del equipo 'Legiones de Scipion' en el partido
0 - 1 Gualtiero Merlini (21')
0 - 2 Kamran Laçınlı (78')
filipino f.c. Alineación oficial del equipo 'filipino f.c.' en el partido 0 - 2 Legiones de Scipion Alineación oficial del equipo 'Legiones de Scipion' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
filipino f.c. Alineación oficial del equipo 'filipino f.c.' en el partido 0 - 2 Legiones de Scipion Alineación oficial del equipo 'Legiones de Scipion' en el partido
Tiene un resultado normal 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

filipino f.c.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del filipino sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Yassir Dokali, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 6 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Alfredo Rosales quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de filipino va anar a parar a la dreta de l'atac on en Pol Forné, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Legiones de Scipion

Goles Goles

  • 173 Minuto 21 (Gol por la derecha): Al minut 21 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Gualtiero Merlini que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Kamran Laçınlı de Legiones va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 78. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Gualtiero Merlini que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 de partit, Jan Lewsten va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83 Yuri Tasso va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Diego Araluce, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Legiones va fer una substitució al minut 80. Vlad Cardei va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Diego Araluce.