Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Merienda-Cena UD (1598375) - Septem_Fratres F.C. (307858) » 413296193: T39/J14/VI

Liga 413296193 Información oficial sobre el partido 413296193 en Hattrick

27.04.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 14 / VI.171 (14489)

Merienda-Cena UD Alineación oficial del equipo 'Merienda-Cena UD' en el partido 2 - 4 Septem_Fratres F.C. Alineación oficial del equipo 'Septem_Fratres F.C.' en el partido
Alexander 'El Ruso' Kholov (9') 1 - 0
1 - 1 Ramón Menchaca (11')
1 - 2 Estanislao Ponce (38')
1 - 3 Ernesto Beñat (69')
1 - 4 Gonzalo Olivares (85')
Zoltán Somodi (89') 2 - 4
Merienda-Cena UD Alineación oficial del equipo 'Merienda-Cena UD' en el partido 2 - 4 Septem_Fratres F.C. Alineación oficial del equipo 'Septem_Fratres F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Merienda-Cena UD Alineación oficial del equipo 'Merienda-Cena UD' en el partido 5 - 2 Septem_Fratres F.C. Alineación oficial del equipo 'Septem_Fratres F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,6 % 1,5 % 13,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Merienda-Cena UD

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Merienda-Cena va ser Alexander 'El Ruso' Kholov.
  • 102 Minuto 89 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Merienda-Cena van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Zoltán Somodi en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Manthos Stefanopoulos va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Mircea Birău rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 207 Minuto 88 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Merienda-Cena va ser a punt de marcar al minut 88, quan el seu jugador Ziv Lapid va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, József Bohár de Merienda-Cena va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Esmaeil Lorestani de Merienda-Cena es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

Septem_Fratres F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 11 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 11 minuts Ramón Menchaca va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 38, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Estanislao Ponce es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al minut 69, Septem_Fratres va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Ernesto Beñat, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Gonzalo Olivares va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 85, i va fer pujar el 1 - 4 per a Septem_Fratres.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de José Desguarets que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Septem_Fratres va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Elbio Dieb va desviar el xut final de Ernesto Beñat després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76 Elbio Dieb va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de José Desguarets, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Septem_Fratres van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Vistilo Lousada, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.