Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Rápido de Bouzas (308894) - sacroh equipin (1432940) » 413295594: T39/J5/VI

Liga 413295594 Información oficial sobre el partido 413295594 en Hattrick

23.02.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 5 / VI.161 (14479)

F.C. Rápido de Bouzas Alineación oficial del equipo 'F.C. Rápido de Bouzas' en el partido 3 - 0 sacroh equipin Alineación oficial del equipo 'sacroh equipin' en el partido
Feddo Wortel (18') 1 - 0
Måns Torsson (66') 2 - 0
Måns Torsson (86') 3 - 0
F.C. Rápido de Bouzas Alineación oficial del equipo 'F.C. Rápido de Bouzas' en el partido 3 - 0 sacroh equipin Alineación oficial del equipo 'sacroh equipin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Rápido de Bouzas Alineación oficial del equipo 'F.C. Rápido de Bouzas' en el partido 3 - 0 sacroh equipin Alineación oficial del equipo 'sacroh equipin' en el partido
Tiene un resultado normal 2.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Rápido de Bouzas

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Feddo Wortel, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Rápido se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 18.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 66 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Rápido. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Måns Torsson xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): En Måns Torsson va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Bernd Mariendorf. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El Rápido ho intentava per la dreta per mitjà de Bjorn Hillerts, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Luis Funes de Rápido es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bjarne Byriel de Rápido va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 87 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Lucas Frazier, jugador de Rápido, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 87. Krystian Buławski, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Bernd Mariendorf va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 301 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Luis Funes no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

sacroh equipin

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Aleix Baldó es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 50 (Lesión): Gérard Ramirez va sortir coix del terreny de joc, substituït per Enrique Ferro. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, OK potente): Gérard Ramirez no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.