Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dapda.com (1366632) - franao team (1585342) » 413282877: T39/J4/V

Liga 413282877 Información oficial sobre el partido 413282877 en Hattrick

16.02.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 4 / V.190 (5703)

Dapda.com Alineación oficial del equipo 'Dapda.com' en el partido 2 - 2 Malo Hall C.F. Alineación oficial del equipo 'Malo Hall C.F.' en el partido
Mathijs Kuperus (29') 1 - 0
1 - 1 Tomasz Czajkowski (35')
1 - 2 Dejan Bacetić (43')
Jorge Fernando Martos Blázquez (49') 2 - 2
Dapda.com Alineación oficial del equipo 'Dapda.com' en el partido 2 - 2 Malo Hall C.F. Alineación oficial del equipo 'Malo Hall C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Dapda.com Alineación oficial del equipo 'Dapda.com' en el partido 1 - 5 Malo Hall C.F. Alineación oficial del equipo 'Malo Hall C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,7 % 0,2 % 95,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dapda.com

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Dapda.com va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 29 Mathijs Kuperus va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 112 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Al minut 49 del partit, el jugador Jorge Fernando Martos Blázquez de Dapda.com va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 42 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Väinö Åkerlund, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 71 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Franck Lartin. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

Malo Hall C.F.

Goles Goles

  • 162 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Tomasz Czajkowski, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 35.
  • 174 Minuto 43 (Gol de penalti): En Dejan Bacetić va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 43. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Malo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 39, quan Feliks Turzański va quedar-se sol davant el porter Rupert Dworschak, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Albert Kupferschmiede que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Malo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Rupert Dworschak va desviar el xut final de Branimir Valek després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Viktor Laudehr ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Mickaël Rochas va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Rupert Dworschak, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Feliks Turzański de Malo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Branimir Valek de Malo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 52 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Viktor Laudehr ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.
  • 303 Minuto 62 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Nino Butković, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.