Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sergi vila team (990592) - Cyclons (776621) » 413278413: T39/J7/V

Liga 413278413 Información oficial sobre el partido 413278413 en Hattrick

09.03.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 7 / V.110 (5623)

sergi vila team Alineación oficial del equipo 'sergi vila team' en el partido 3 - 1 La MarSelleta F.C. Alineación oficial del equipo 'La MarSelleta F.C.' en el partido
Jonas Rothaug (10') 1 - 0
Pēteris Petrovs (15') 2 - 0
2 - 1 Anatolio Morales (33')
Pēteris Petrovs (87') 3 - 1
sergi vila team Alineación oficial del equipo 'sergi vila team' en el partido 3 - 1 La MarSelleta F.C. Alineación oficial del equipo 'La MarSelleta F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
sergi vila team Alineación oficial del equipo 'sergi vila team' en el partido 4 - 0 La MarSelleta F.C. Alineación oficial del equipo 'La MarSelleta F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sergi vila team

Goles Goles

  • 116 Minuto 10 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Pēteris Petrovs va acabar en una passada genial cap al jugador de sergi Jonas Rothaug, que va marcar el 1 - 0.
  • 133 Minuto 15 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan sergi va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Pēteris Petrovs des de dins de l'àrea.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Pēteris Petrovs, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Ugo Elkjær-Larsen del sergi ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Didier Toma va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Jonas Rothaug gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Max Jannik Bittig va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Anton Fuster una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 82, però una magnífica aturada de Max Jannik Bittig va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): En Jonas Rothaug, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Didier Toma.

La MarSelleta F.C.

Goles Goles

  • 152 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33, Marsellefc va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Anatolio Morales va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): Alexander Van Gestel hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Tom Trankvist havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 216 Minuto 86 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Marco Mesén va ser clau en la jugada d'atac de Marsellefc al minut 86, quan ell mateix va fer una passada brutal a Alexander Van Gestel, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Lesiones Lesiones