Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Objetivo 10 (439870) - Dinamo de Herrera (1433207) » 413271538: T39/J10/IV

Liga 413271538 Información oficial sobre el partido 413271538 en Hattrick

30.03.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 10 / IV.51 (3474)

Objetivo 10 Alineación oficial del equipo 'Objetivo 10' en el partido 1 - 1 Dinamo de Herrera Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Herrera' en el partido
Jesús Barrat Esteve (9') 1 - 0
1 - 1 Xil Pita (77')
Objetivo 10 Alineación oficial del equipo 'Objetivo 10' en el partido 1 - 1 Dinamo de Herrera Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Herrera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Objetivo 10 Alineación oficial del equipo 'Objetivo 10' en el partido 3 - 1 Dinamo de Herrera Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Herrera' en el partido
Tiene mala suerte 3.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,5 % 1,3 % 13,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Objetivo 10

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Objetivo va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 9 Jesús Barrat Esteve va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En José Javier Espel va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Objetivo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, Iván Martínez Sancho gairebé va marcar per a Objetivo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El Objetivo ho intentava per la dreta per mitjà de Juli Oliver, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mikhail Kharin de Objetivo es va guanyar la targeta groga merescudament.

Dinamo de Herrera

Goles Goles

  • 163 Minuto 77 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 77. L'anotador per Herrera va ser Xil Pita, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Herrera va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Roberto Salvador Calvo, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 216 Minuto 71 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 71 en Daniel Saura ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Ernest Trafí el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 262 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Xil Pita per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 74, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Carles Ferran va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Daniel Saura de Herrera, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 82, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 24 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Amadeu Miñano s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 15 (Evento clima: sol, OK técnico): En Daniel Saura va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 306 Minuto 62 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Roberto Salvador Calvo ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.