Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Patryns f.c. (1338976) - Yonkarras (434499) » 413268746: T39/J13/IV

Liga 413268746 Información oficial sobre el partido 413268746 en Hattrick

20.04.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 13 / IV.1 (3424)

Patryns f.c. Alineación oficial del equipo 'Patryns f.c.' en el partido 1 - 6 Yonkarras Alineación oficial del equipo 'Yonkarras' en el partido
0 - 1 Iván Marcos (3')
0 - 2 Iván Marcos (37')
Fausto Aenlle (40') 1 - 2
1 - 3 Iván Marcos (74')
1 - 4 Filip Babicki (81')
1 - 5 Filip Babicki (83')
1 - 6 Jaume Estrach (89')
Patryns f.c. Alineación oficial del equipo 'Patryns f.c.' en el partido 1 - 6 Yonkarras Alineación oficial del equipo 'Yonkarras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Patryns f.c. Alineación oficial del equipo 'Patryns f.c.' en el partido 2 - 0 Yonkarras Alineación oficial del equipo 'Yonkarras' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patryns f.c.

Goles Goles

  • 138 Minuto 40 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Kendrick Fa’afili va anar directament als peus de Fausto Aenlle que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18, Fausto Aenlle quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Yehuda Eliyav va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 33, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Noelio Chaparris i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Patryns, però el xut de Johannes Harmann va sortir bastant desviat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): Després de 32 minuts jugats, Samuel Pires es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Jorge García de la Fuente.
  • 092 Minuto 39 (Lesión grave): Grzegorz Słomski, de Patryns, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Estanislao Cabanyes el va substituir.

Yonkarras

Goles Goles

  • 142 Minuto 3 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Iván Marcos de Yonkarras va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 116 Minuto 37 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 37 minuts quan Filip Babicki va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Iván Marcos, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 2.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Iván Marcos, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 184 Minuto 81 (Gol de penalti): Yonkarras va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 4, quan Filip Babicki va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 184 Minuto 83 (Gol de penalti): Al minut 83 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Yonkarras, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Filip Babicki va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 5.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 89, Yonkarras va augmentar el seu avantatge a 1 - 6, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Jaume Estrach.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 29 (Ocasión de penalti): Filip Babicki de Yonkarras va fallar un penal al minut 29. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 215 Minuto 76 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Filip Babicki va intentar anar-se'n per velocitat al minut 76 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Arthuro van Dorp es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): En Federico Melazzini ocupà el lloc d'en Patryk Rypina al 41 minuts, dos minuts després que el jugador de Yonkarras quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.