Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kamicáceres (314740) - Las Viejas Glorias FTV (119448) » 413268337: T39/J8/III

Liga 413268337 Información oficial sobre el partido 413268337 en Hattrick

16.03.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 8 / III.10 (3417)

Hispanavas C.F. Alineación oficial del equipo 'Hispanavas C.F.' en el partido 2 - 2 real indalo Alineación oficial del equipo 'real indalo' en el partido
Amando Albarenga (7') 1 - 0
Vincenzo Bernardi (27') 2 - 0
2 - 1 Sergio Agrelo (35')
2 - 2 Gabriel Codina (85')
Hispanavas C.F. Alineación oficial del equipo 'Hispanavas C.F.' en el partido 2 - 2 real indalo Alineación oficial del equipo 'real indalo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hispanavas C.F. Alineación oficial del equipo 'Hispanavas C.F.' en el partido 1 - 0 real indalo Alineación oficial del equipo 'real indalo' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hispanavas C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Amando Albarenga, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Hispanavas va augmentar la diferència quan Vincenzo Bernardi no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Gonzalo Parra, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 16 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Marcelo Goñi després que el jugador de Hispanavas li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

real indalo

Goles Goles

  • 140 Minuto 35 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de indalo el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Sergio Agrelo va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 1!
  • 186 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El indalo va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Gabriel Codina rematés de volea a la xarxa. El 2 - 2 pujava al marcador al minut 85.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 64, el indalo estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Marcelino Guiu va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de indalo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pablo Gil de Atienza va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Salva Cotoner es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 10 (Tirita): Al minut 10 de partit, el jugador Pablo Gil de Atienza de indalo es va lesionar lleugerament però va poder continuar.