Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

golfillos (312683) - Real Sporting de León (485386) » 41189264: T14/J6/IX

Liga 41189264 Información oficial sobre el partido 41189264 en Hattrick

02.07.2005 15:40:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 6 / IX.3 (60274)

Villanueva Mesia Alineación oficial del equipo 'Villanueva Mesia' en el partido 1 - 1 Real Sporting de León Alineación oficial del equipo 'Real Sporting de León' en el partido
Luis Serrano (3') 1 - 0
1 - 1 Julián Busquets (18')
Villanueva Mesia Alineación oficial del equipo 'Villanueva Mesia' en el partido 1 - 1 Real Sporting de León Alineación oficial del equipo 'Real Sporting de León' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Villanueva Mesia Alineación oficial del equipo 'Villanueva Mesia' en el partido 0 - 3 Real Sporting de León Alineación oficial del equipo 'Real Sporting de León' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villanueva Mesia

Goles Goles

  • 136 Minuto 3 (Gol evento especial inexperiencia rival): Arturo Roca va deixar patent la seva inexperiència al minut 3, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Luis Serrano va marcar sense oposició, posant el marcador a 1 - 0 per a Villanueva.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Montes de Villanueva la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 19 (Lesión leve): Villanueva va fer una substitució al minut 19. Alejandro Osta va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Luis Gálvez.

Real Sporting de León

Goles Goles

  • 162 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Julián Busquets, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 18.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Sporting va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Víctor Fontaner es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 263 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): En Víctor Fontaner va encarar al porter al 11, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Es duien 59 minuts de partit jugats quan Víctor Fontaner va estar a punt de posar per davant a Sporting amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Juan Sanmiguel va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Víctor Fontaner va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Juan Sanmiguel, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Es duien 64 minuts de partit jugats quan Guillermo Lejarazu va estar a punt de posar per davant a Sporting amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Juan Sanmiguel va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Víctor Fontaner de Sporting la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.