Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Josalba (489172) - Pickolin United Team (440014) » 41176619: T14/J10/VIII

Liga 41176619 Información oficial sobre el partido 41176619 en Hattrick

30.07.2005 15:10:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 10 / VIII.801 (54602)

condemor f.c Alineación oficial del equipo 'condemor f.c' en el partido 5 - 1 Adecco-Titan Alineación oficial del equipo 'Adecco-Titan' en el partido
0 - 1 Mario Rodrigo Lombos (1')
Sebastian Elkjær (9') 1 - 1
Prosper Darman (18') 2 - 1
Sebastian Elkjær (21') 3 - 1
Jofre Rancaño (50') 4 - 1
Sebastian Elkjær (53') 5 - 1
condemor f.c Alineación oficial del equipo 'condemor f.c' en el partido 5 - 1 Adecco-Titan Alineación oficial del equipo 'Adecco-Titan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
condemor f.c Alineación oficial del equipo 'condemor f.c' en el partido 6 - 0 Adecco-Titan Alineación oficial del equipo 'Adecco-Titan' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

condemor f.c

Goles Goles

  • 111 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9, Sebastian Elkjær va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): condemor va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 18 Prosper Darman va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 138 Minuto 21 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Gandara Gutiérrez va anar directament als peus de Sebastian Elkjær que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 1.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jofre Rancaño, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a condemor.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Sebastian Elkjær, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 1 per a condemor.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, Mike Buchmann gairebé va marcar per a condemor des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Prosper Darman de condemor va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Mike Buchmann va estar a punt de sentenciar el partit al minut 81, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Martí Lloret es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 51, Antonio Berrendero Díaz de condemor va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 84 (Lesión): condemor es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Vesa Tuokko no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Marinus de Jager al camp.

Adecco-Titan

Goles Goles

  • 172 Minuto 1 (Gol por la izquierda): Passats 1 minuts de partit, Adecco-Titan es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Mario Rodrigo Lombos es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 23 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 23, quan un error defensiu va deixar Ignasi Mir completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ferran Mascaró de Adecco-Titan va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.