Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lavandeira,F.C. (48646) - Los Asturianos (31141) » 41000668: T14/J2/IV

Liga 41000668 Información oficial sobre el partido 41000668 en Hattrick

04.06.2005 14:00:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 2 / IV.28 (3451)

C.V. Canis Alineación oficial del equipo 'C.V. Canis' en el partido 0 - 1 Los Repartidores Alineación oficial del equipo 'Los Repartidores' en el partido
0 - 1 Kosta Gittis (63')
C.V. Canis Alineación oficial del equipo 'C.V. Canis' en el partido 0 - 1 Los Repartidores Alineación oficial del equipo 'Los Repartidores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.V. Canis Alineación oficial del equipo 'C.V. Canis' en el partido 0 - 1 Los Repartidores Alineación oficial del equipo 'Los Repartidores' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.V. Canis

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Canis va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Espen Ørbæk, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Canis va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Nikolaos Karagiannis, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dion Firet de Canis va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): Després de 72 minuts jugats, Nikolaos Karagiannis es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Albin Crevel.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 47 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Luís Eanes no li va importar gens ni mica.

Los Repartidores

Goles Goles

  • 171 Minuto 63 (Gol por el centro): Amb 63 minuts jugats, Kosta Gittis de Repartidores va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Abel Yebra de Repartidores, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 11, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Repartidores va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 50, quan Claudio Bigon va quedar-se sol davant el porter Teodosie Marcu, però aquest va poder aturar el xut.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 37 (Tirita (médico)): Menéndez Moya va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Repartidores es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 49 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Celipe Navarro, que no va rendir al seu nivell habitual.