Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los konis united (120682) - Pachangas Team (47723) » 40999407: T14/J9/IV

Liga 40999407 Información oficial sobre el partido 40999407 en Hattrick

23.07.2005 14:00:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 9 / IV.5 (3428)

Torremolinos C. F. Alineación oficial del equipo 'Torremolinos C. F.' en el partido 3 - 1 Atlético Cobreteño S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Atlético Cobreteño S.A.D.' en el partido
Pedro Gutierrez (4') 1 - 0
Johnny Prouteau (11') 2 - 0
2 - 1 Ante Kaselj (14')
Gigi Pricop (51') 3 - 1
Torremolinos C. F. Alineación oficial del equipo 'Torremolinos C. F.' en el partido 3 - 1 Atlético Cobreteño S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Atlético Cobreteño S.A.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Torremolinos C. F. Alineación oficial del equipo 'Torremolinos C. F.' en el partido 5 - 0 Atlético Cobreteño S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Atlético Cobreteño S.A.D.' en el partido
Tiene mala suerte 5.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torremolinos C. F.

Goles Goles

  • 118 Minuto 4 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 4, Johnny Prouteau va pentinar un córner cap al segon pal que Pedro Gutierrez va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 133 Minuto 11 (Gol por la derecha): Bokerones va aconseguir el 2 - 0 quan Johnny Prouteau va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Gigi Pricop es va introduir dins la defensa central al minut 51, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Gigi Pricop de Bokerones va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 52 quan Mauro Isola de Bokerones gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Johnny Prouteau va estar a punt de sentenciar el partit al minut 64, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Atlético Cobreteño S.A.D.

Goles Goles

  • 151 Minuto 14 (Gol por el centro): Cobre van mostrar una bona compenetració quan al minut 14 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Ante Kaselj va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Cobre va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 64, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Ebbe Anderson.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 8, Juan Miguel Echanove de Cobre va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Enrique Martín de Cobre va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 53, Ari Pentikäinen de Cobre va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 66 (Lesión leve): Després de 66 minuts jugats, Stefan Geiges es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Pancrazio Rapisarda.