Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Karacoolos (1581031) - CP MIJAS LAS LAGUNAS (118750) » 398401147: T38/J5/IX

Liga 398401147 Información oficial sobre el partido 398401147 en Hattrick

03.11.2012 15:40:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 5 / IX.994 (61265)

Les mandarines atòmiques Alineación oficial del equipo 'Les mandarines atòmiques' en el partido 1 - 0 chemou Alineación oficial del equipo 'chemou' en el partido
Walter Weiz (15') 1 - 0
Les mandarines atòmiques Alineación oficial del equipo 'Les mandarines atòmiques' en el partido 1 - 0 chemou Alineación oficial del equipo 'chemou' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Les mandarines atòmiques Alineación oficial del equipo 'Les mandarines atòmiques' en el partido 3 - 0 chemou Alineación oficial del equipo 'chemou' en el partido
Tiene mala suerte 2.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les mandarines atòmiques

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): Mandarines s'avançava al marcador al minut 15, després d'un rebot que va caçar en Walter Weiz per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Walter Weiz del Mandarines ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Renato Brenes al minut 30 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Luca Rumpf va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 56 quan Răzvan Mislea de Mandarines gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Răzvan Mislea. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, Ephraim Bant gairebé va marcar per a Mandarines des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Răzvan Mislea va estar a punt de sentenciar el partit al minut 77, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Felicio Longueira de Mandarines es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Max Paul Wölm de Mandarines va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

chemou

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): chemou van sortir al contraatac al minut 57, però Mauro Carcova va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de chemou van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ignacio López va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rudolf Albertolli.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Passats 34 minuts de joc, en Rudolf Albertolli de chemou va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Chuse Lois Topete estava fent un bon partit.
  • 305 Minuto 66 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Věroslav Bukač no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.