Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

KingstonFC (779705) - LuCieRNaGa DEspAmpAnAntE (493295) » 398362649: T38/J12/IX

Liga 398362649 Información oficial sobre el partido 398362649 en Hattrick

22.12.2012 15:40:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 12 / IX.306 (60577)

Real Rodrigo Alineación oficial del equipo 'Real Rodrigo' en el partido 0 - 2 LuCieRNaGa DEspAmpAnAntE Alineación oficial del equipo 'LuCieRNaGa DEspAmpAnAntE' en el partido
0 - 1 Vanni Chierzi (5')
0 - 2 Art Young (8')
Real Rodrigo Alineación oficial del equipo 'Real Rodrigo' en el partido 0 - 2 LuCieRNaGa DEspAmpAnAntE Alineación oficial del equipo 'LuCieRNaGa DEspAmpAnAntE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Rodrigo Alineación oficial del equipo 'Real Rodrigo' en el partido 1 - 2 LuCieRNaGa DEspAmpAnAntE Alineación oficial del equipo 'LuCieRNaGa DEspAmpAnAntE' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,1 % 2,8 % 80,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Rodrigo

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Rodrigo la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Rodrigo va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 89 que Pericle Pascolini no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Miguel José Mendoza va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 89 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Unai Arteetxe de Rodrigo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 82 (Tirita): Al minut 82 de partit, el jugador Miguel José Mendoza de Rodrigo es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

LuCieRNaGa DEspAmpAnAntE

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Vanni Chierzi va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 184 Minuto 8 (Gol de penalti): Al minut 8 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Art Young va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Vadim Malofeev de DEspAmpAnAntE va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 41 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): DEspAmpAnAntE quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Paolo Rofi va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 209 Minuto 89 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Raúl Sánchez? Un error clamorós seu va donar a Ervin Hajós una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mario Federico Masera de DEspAmpAnAntE es va emportar una amonestació al minut 14 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Mauricio Maturana de DEspAmpAnAntE va abandonar el terreny de joc després de 87 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Christophe Baumont va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): En Stefan Fjelstrand ocupà el lloc d'en Francisco Fuentes al 89 minuts, dos minuts després que el jugador de DEspAmpAnAntE quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 88 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Christophe Baumont ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.