Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Katxorros Athletic (1368371) - UE Sparda (1415977) » 398218954: T38/J1/VII

Liga 398218954 Información oficial sobre el partido 398218954 en Hattrick

06.10.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 1 / VII.813 (38849)

jamaika's team Alineación oficial del equipo 'jamaika's team' en el partido 0 - 1 Godir F.C. Alineación oficial del equipo 'Godir F.C.' en el partido
0 - 1 Tolis Tsarmpopoulos (62')
jamaika's team Alineación oficial del equipo 'jamaika's team' en el partido 0 - 1 Godir F.C. Alineación oficial del equipo 'Godir F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
jamaika's team Alineación oficial del equipo 'jamaika's team' en el partido 0 - 1 Godir F.C. Alineación oficial del equipo 'Godir F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,2 % 0,3 % 92,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jamaika's team

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del jamaikas sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Antonio Salbo, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 28 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 216 Minuto 32 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Vasja Toplikar va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Bento Lopes, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 224 Minuto 33 (Ocasión de penalti): En Antonio Salbo va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 33, però el porter visitant Rustam Shelegeda el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 240 Minuto 40 (Ocasión de contra de falta): jamaikas van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 40 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Antonio Salbo no va ser gens encertat.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): jamaikas va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 42 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Mario Leitner ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kende Csehi de jamaikas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 44 (Lesión grave): Després de 44 minuts, jamaikas va veure com el seu jugador Kende Csehi havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Rodrigo Moraschi entraria per ocupar el seu lloc.
  • 095 Minuto 53 (Lesión): Bence Kocsis va sortir coix del terreny de joc, substituït per Baudilio Cichero. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Godir F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 62 (Gol por el centro): Godir agafava avantatge al minut 62 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Tolis Tsarmpopoulos amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Roberto Ysasi. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 52, Gábor Gerencsér de Godir va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nick Ringe de Godir va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 50 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Konrad Ciuruś no li va importar gens ni mica.