Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Campana (1419098) - Club de futbol Limiñón (993076) » 398215540: T38/J1/VII

Liga 398215540 Información oficial sobre el partido 398215540 en Hattrick

06.10.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 1 / VII.752 (38788)

La Campana Alineación oficial del equipo 'La Campana' en el partido 1 - 0 Club de futbol Limiñón Alineación oficial del equipo 'Club de futbol Limiñón' en el partido
Peter Zakonjšek (44') 1 - 0
La Campana Alineación oficial del equipo 'La Campana' en el partido 1 - 0 Club de futbol Limiñón Alineación oficial del equipo 'Club de futbol Limiñón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Campana Alineación oficial del equipo 'La Campana' en el partido 2 - 0 Club de futbol Limiñón Alineación oficial del equipo 'Club de futbol Limiñón' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Campana

Goles Goles

  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Campana contenien la respiració mentre en Peter Zakonjšek s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Boe Jermak va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): En Luitbald Schellerer es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Waldemar Kiejnich al minut 66 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Luitbald Schellerer va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 289 Minuto 75 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Avinoam Ben-Shimon va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Dymitr Ośka el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 42 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Remond van der Kroft s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 33 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Peter Zakonjšek no li va importar gens ni mica.
  • 304 Minuto 59 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Tico Bakker va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

Club de futbol Limiñón

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 43 (Ocasión de penalti): Al minut 43 de partit, Diego Fenech de Limiñón va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Limiñón va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Heladio Salgado, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mário Sérgio Azevedo de Limiñón va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.