Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Iluro FC (489359) - Albeldistas CF (1415113) » 398203514: T38/J14/VII

Liga 398203514 Información oficial sobre el partido 398203514 en Hattrick

05.01.2013 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 14 / VII.602 (38638)

NeNo FC Alineación oficial del equipo 'NeNo FC' en el partido 3 - 2 Los Chanitos Alineación oficial del equipo 'Los Chanitos' en el partido
0 - 1 Brais Comesaña (36')
Casimiro Liverani (42') 1 - 1
Léandre Richomme (70') 2 - 1
2 - 2 Topi Sajamo (80')
Damārs Metlāns (85') 3 - 2
NeNo FC Alineación oficial del equipo 'NeNo FC' en el partido 3 - 2 Los Chanitos Alineación oficial del equipo 'Los Chanitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
NeNo FC Alineación oficial del equipo 'NeNo FC' en el partido 2 - 0 Los Chanitos Alineación oficial del equipo 'Los Chanitos' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NeNo FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 42 (Gol por la derecha): Al minut 42, NeNo FC aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Casimiro Liverani va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 123 Minuto 70 (Gol por la derecha): Corria el minut 70 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Léandre Richomme, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 124 Minuto 85 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 85 que va permetre a l'equip local marcar el 3 - 2. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Damārs Metlāns llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 es va veure una gran oportunitat per a NeNo FC per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Conrad van Meurs, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Léandre Richomme va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de NeNo FC a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Léandre Richomme va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Christophe Le Cann! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El NeNo FC ho intentava per la dreta per mitjà de Christophe Le Cann, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Passats 31 minuts de joc, en Christophe Le Cann de NeNo FC va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Los Chanitos

Goles Goles

  • 140 Minuto 36 (Gol de contra de falta): Chanitos va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Brais Comesaña la va transformar en el 0 - 1.
  • 141 Minuto 80 (Gol de contra por el centro): Chanitos va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 80, quan Topi Sajamo, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 41 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Víctor Seco va deixar a Vinzenz Hasenhüttl assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Amadeusz Siwiński de Chanitos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 48 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Brais Comesaña probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 301 Minuto 83 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Víctor Seco que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.